Android telefoni u BiH?

Sve sto ne spada u niti jedan od gornjih foruma pisite ovdje.

Moderators: Dalibor, ilija.m

Android telefoni u BiH?

Postby Zolfa » Tue Sep 10, 2013 7:39 am

Hej ljudi, vi se vjerovatno razumijete, s ozbirom da od skoro možemo prenositi brojeve sa telekom operatora na nekog drugog, u BiH koliko znam imamo m:tel (moj operater), bh telecom i ht eronet? Ima li još ko?
Planiram da si kupim ili novi Samsung Galaxy s4 (možda i Active) ili HTC One, e sada, rado bih se prebacio sa m:tel-a kod nekog drugog operatera ako imaju jeftinije ove telefone na ugovor? Nisu mi baš najjasnije stranice njihove i nisam uspio da pronađem gdje se nalaze ponude tih telefona i cijene, kod m:tel-a android telefone mogu da nađem na http://www.mtel.ba/eshop-privatni/Telefon ali kod bh telecoma i ht eroneta nikako, realno i m:tel ima prekomplikovan sajt, samo što sam kod njih pa sam nekako navikao.

Pa ako mi može neko od vas poslati podatke koliko košta na nekom srednjem paketu, s pretplatom oko 40-50km na bh telecomu ili eronetu HTC one i samsung galaxy s4. Jer kod m:tela su 599 KM i 499 KM na paketu od 50 KM mj. pa nadam se da imate te informacije pa da mi pomognete. Hvala puno!
Last edited by Zolfa on Tue Mar 25, 2014 8:57 am, edited 1 time in total.
Zolfa
Novi korisnik
Novi korisnik
 
Posts: 3
Joined: Tue Sep 10, 2013 7:31 am

Re: Android telefoni u BiH?

Postby asmirba » Wed Sep 11, 2013 6:37 pm

http://www.bhtelecom.ba/mobiteli.html

izvoli, imas cjenovnik pa pogledaj :)
asmirba
Novi korisnik
Novi korisnik
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 11, 2013 6:30 pm


Return to Offtopic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron